Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Romanie Romanya Bükres Bucharest
Archives
10 septembre 2009

Bükres Havalimani Ulasim Otopeni

Bükres Havalimanina vardiginizda sehire gitmek için iki alternatifiniz bulunuyor. Ilki tabiki taksi, ama fiyatlarina dikkat edin, genelde normal fiyatlarinin 3 kati gibi bir ücret ödeyebilirsiniz. çikis kapisindan çiktiginiz gibi taksiciler yaniniza gelebilir; bunun yerine havalimaninin sagindan giden yolu takip ederseniz fiyati uygun bir taksiye binersiniz. Taksilerin km fiyati taksinin üstunde yazar. Havalimanindaki taksiler km'si 3,5 lei; lakin dedigim yerden binerseniz km'si 1,40 lei idir. Romanya'da bir çok kisi az da olsa ingilizce konusuyor, fiyati mutlaka konusun. Tahmini 60  lei tutar, 30ytl.

Ikinci alternatif tren. Havalimanindan kalkan servisler Bükres'e giden trene kadar götürüyor. Yaklasik 6 lei tren arti servisin ücreti olmasi gerekiyor. Trenin Bükresin kuzey garina ulasiyor. Ordan bir taksiye veya metroya rahatlikla ulasabilirsiniz.

Asagidaki linkte servis ve tren saatlerine ulasabilirsiniz. Her saat basi olmak üzere bir servis ve tren bulunmaktadir.

http://www.mt.ro/evenimente/temporare/Anexa_orar_tren_otopeni.pdf

800px_Bucharest_Airport_Bus_783_route_1_Ayrica yandaki plan Bükres'e yapacaginiz seyehatte size yardimci olabilir.

Otopeni Havalimanina Henri Conada havalimani da denilebiliyor. Sehir merkezi Piata Romana'dan sonra basliyor denilebilr.

Iyi yolculuklar....

Publicité
Commentaires
Romanie Romanya Bükres Bucharest
  • Romanya'da Ne yapilir? Où peut-on aller en Roumanie ? What can we do in Romania ? Bukres'te nerelere gidilir? Comment peut-on louer un appartement? How we can rent a flat?Kiralik ev, sosyal hayat. La vie sociale en Roumanie.
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Romanie Romanya Bükres Bucharest
Derniers commentaires
Publicité